A külföldi TESCO-s termékek miért jobbak a hazainál?
Figyelt kérdés
Tapasztaltam pl Belfast-ban, h az ott lévő TESCO-s cuccok sokkal finomabbak, és jobb minőségűek. A lekvár döbbentett meg a legjobban. Az itteni egy zselés massza, ott meg lekvár minőségibb, gyümölcsdarabokkal van teli, és jobb ízű.2012. márc. 27. 15:51
1/11 anonim válasza:
Talán azért, mert külföldön nem lehet eladni a sz@rt akkor sem, ha nagyon olcsó.
2/11 anonim válasza:
Tavaly lehetett erről olvasni az újságokban:
Nem tudom lett-e ennek folytatása, következménye?
3/11 anonim válasza:
A tesco felméri, mennyiért venné meg a célcsoportja az adott terméket. Aztán az alapján szerződik le a gyártóval. A termék pedig olyan lesz, amilyet ki tudnak hozni a keretből.
Ahol magasabb az életszínvonal, ott a szegény ember is gazdagabb, tehát arányaiban is többet ki tud adni a termékekre, így jobb minőségű terméket is kap.
4/11 Phoney válasza:
Pontosan azt árulja, amire van kereslet. Szomorú történet vége.
5/11 anonim válasza:
Mert a magyarok torkán bármit le lehet taposni megfelelő erősségű reklámkampányokkal.
A Tesco, csak a politikusoktól tanult valamit amit hasznosít is.
6/11 anonim válasza:
A többi boltban sem jobb a minőség, felpuffasztott, elporladó zsömlék, kiflik, másnapra ehetetlen kenyerek, húst nem látott mű felvágottak mindenütt.
7/11 anonim válasza:
De ez annyira undorító. Én csak marketing órán hallottam erről, mert az oktató is szereti mesélni a megdöbbentő és elgondolkodtató sztorikat a kis hazánkat érintő hátrányokról. Bár ő főként a Lidl-t és az Aldi-t emelte ki, hogy egy rakás szemét, ami más országban nem kell, így ide jön a pór népnek. Szégyen. Mi se vagyunk gazdagok, sőt... De minőségibb kajáért szívesebben adnánk több pénzt, mert az egészség fontos. Persze ettől lehet olcsóbb termék is egy külön polcon, nem tudom miért kell teljesen a szart ránk zúdítani a minőségibbnek kikiáltott termékekből is...
8/11 anonim válasza:
Azt nem tudom miért jobbak, de így van. Otthon nem nagyon ettem meg a Tesco saját márkás termékeit, mert olyan sz*rok voltak, de amióta itt élek Angliában simán megéri megvenni, mert sokkal jobb minőségűek és ízletesebbek a saját márkás termékek, mint az otthoni Tesco-ban. De szerintem az összes itteni nagyáruház saját márkás termékei bőven ehetőek, finomak és pénztárca kímélők. Annak ellenére, hogy jól keresek és is sokszor veszem a saját termékeket, mert jók.
9/11 anonim válasza:
Mert minden országban olyan termékeket árulnak, amik ott engedélyezettek - MO-on nincs olyan bolti felvágott, amiben annyi hús lenne, amennyi kellene, ott eladható a növényi "sajt", más országokban ez be van tiltva, stb. NEM a Tesco a hibás, hanem az élelmiszerekre vonatkozó szabályzások. Meg ugye a vevök, akiknek ez is megfelel.
10/11 anonim válasza:
En Irorszagban elek, itt a tesco sokkal dragabb is, mint Magyarorszagon. Tobb penzert a szinvonal is jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!