Forralás után mitől bőrösödik meg a tej?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 22:32
1/2 anonim válasza:
Kicsapódnak zsírok és fehérjék, és egy réteget alkotnak a tejen. Ha folyamatosan kevergeted, akkor nem lesz bőrös.
2/2 anonim válasza:
Forralás közben hiába kevergeted, kihűlés után a zsír föle formájában a tetején lesz, mivel könnyebb a tejfolyadéknál.ha szépen leszeded, akkor pedig majdnem zsírmentes, fölözött tejed lesz.
a keletkezett tejszínből lesz a habtejszín és a vaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!