Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Forralás után mitől bőrösödik...

Forralás után mitől bőrösödik meg a tej?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Kicsapódnak zsírok és fehérjék, és egy réteget alkotnak a tejen. Ha folyamatosan kevergeted, akkor nem lesz bőrös.
2012. jún. 2. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Forralás közben hiába kevergeted, kihűlés után a zsír föle formájában a tetején lesz, mivel könnyebb a tejfolyadéknál.ha szépen leszeded, akkor pedig majdnem zsírmentes, fölözött tejed lesz.

a keletkezett tejszínből lesz a habtejszín és a vaj.

2012. jún. 3. 06:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!