Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy jó nagy fazék bablevesbe,...

Egy jó nagy fazék bablevesbe, mennyi fokhagymát tesztek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
2-3 girizdet, de pucolatlant. Ha megfőtt, kidobom.
2012. jún. 2. 21:12
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
2 cikkelyt. De a férjem utálja a fokhagymát, így vagy egy fokhagymakockát morzsolok bele,vagy egy késhegynyi fokhagyma granulátumot. Elég intenzív az íze, de aki szereti,az rakhat bele többet is.
2012. jún. 2. 21:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem szoktátok a végén berántani? Ha berántom, akkor a rántásba is tehetem a 2-3 cikk fokhagymát?
2012. jún. 2. 21:25
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

A bablevest berántom, de a fokhagymát már a főzés elején, a babérlevéllel együtt rakom bele héjával együtt, megmosva. Amikor megfőtt, (mielőtt szétfőne) kanállal kidobálom belőle, mert egyébként meg ott marad a csupasz héj.

A rántásba csak a törtpaprikát teszem!

2012. jún. 2. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Ha szemes babra gondolsz, azt berántom pici paprikás rántással, meg tejfeles habarással is sűrítem, és cukor+ecet az ízesítés.
2012. jún. 2. 21:42
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
Én egyébként belereszelem a fokhagymát.
2012. jún. 2. 21:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Ahogy látom itt járt a 42 %-os értelmi képességű!

Nem tudom, valahogy nem lehetne esetleg "kiiktatni" a felnőttek világából?

2012. jún. 3. 07:13
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos az a baj, hogy nem egyedül vannak. gondolom többen regiztek, és összejátszva jókat röhögnek , ahogy lenyomják a teljesen korrekt válaszokat is.

Én meg sem nyilvánultam tegnap ebben a kérdésben, babból elég volt egy másik:))

de most leírom, hogy én is rántást készítek, és egy jó fazék leveshez a mai "ízletes" fokhagymákból 3-4 gerezddel teszek préselve a rántásba.

És repesve várom a 42 %- ra minősített "hasznos" értékeléseket:)

2012. jún. 3. 08:04
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én nem tudom kik azok a 42 százalékosok, de Nekem mindenki válasza hasznos volt, köszönöm szépen őket!

2012. jún. 3. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy másik fórumon valaki kérdezte , hogy kevés-e a 94-es IQ-ja. Jöttek az ötletek, hogy mi lehet 94-es, 80-as. 60-as IQ-val. Egyre lejjebb. Az kimaradt, hogy 20-as IQ-val lehet valaki tehetséges lepontozó kommentelő.
2012. jún. 4. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!