Mi van a sárgaborsómmal?
Figyelt kérdés
Tegnap beáztattam a sárgaborsót (ilyen szárított zacskós), hogy ma megcsináljam. Előtte kétszer lemostam. Most meg ilyen vékony hab-szerű dolog van a víz tetején. Mi ez? Jó az még? Vagy öntsem ki az egészet, megromlott vagy mi?2009. júl. 1. 12:37
1/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális,nyugodtan megfőzheted!Én is mindíg ezt tapasztalom!
3/4 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, már régebben csináltam, és nem emlékeztem rá, hogy milyen volt. Már arra gondoltam, most meg megbuggyant vagy mi.. :) De jó ez a gyakorikérdések, nagymamám nem vette fel a telefont, de Ti pótoltátok. :)
2009. júl. 1. 12:52
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én használat előtt nem szoktam beáztatni, csak gyüm.mosóba teszem, és lemosom. És akkor is úgy felhabzik a víz, mintha mosogatószert öntöttem volna rá. De semmi baja, ez "normális".
Üdv!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!