Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha kelt tésztát akarok csináln...

Ha kelt tésztát akarok csinálni, akkor a tejnek milyennek kell lenni, amibe az élesztőt teszem? Épphogy langyos vagy inkább melegebb?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem viccből mondom, bár úgy hangzik, nekem a langyos és a meleg közti hőmérséklet jött be. :)
2009. jún. 30. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Langyosnak és egy pici cukor is kell bele.Lehet teljesen hideg tejben is felfuttatni,de ahhoz legalább egy jobb a langyos tejes módszer.órahossza kell,
2009. jún. 30. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy, de akkor csináld langyossal.

Mi hideggel szoktuk amúgy :)

2009. jún. 30. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
langyosnak
2009. júl. 1. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Langyos, kézmeleg legyen.
2010. ápr. 19. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!