Ha kelt tésztát akarok csinálni, akkor a tejnek milyennek kell lenni, amibe az élesztőt teszem? Épphogy langyos vagy inkább melegebb?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 17:37
1/5 anonim válasza:
Nem viccből mondom, bár úgy hangzik, nekem a langyos és a meleg közti hőmérséklet jött be. :)
2/5 anonim válasza:
Langyosnak és egy pici cukor is kell bele.Lehet teljesen hideg tejben is felfuttatni,de ahhoz legalább egy jobb a langyos tejes módszer.órahossza kell,
3/5 anonim válasza:
Szerintem mindegy, de akkor csináld langyossal.
Mi hideggel szoktuk amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!