Hogy fog kinézni az egész heti menütök?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 17:43
11/22 anonim válasza:
Rendszeresen meghív vacsorázni, de nem gondolnám, hogy minden alkalommal el kellene fogadnom.
12/22 anonim válasza:
Az igaz, de azt irtad, hónapok óta nem ettél.
13/22 anonim válasza:
Én? A kérdés az volt, hogy mi lesz a heti menü. Én írtam hogy napi 2 kifli. Egyébként nem vagyok nagy húsevő, akkor se, ha van.
14/22 anonim válasza:
A másik oldalon, hogy ki eszik mindennap hust. De sajnállak, ha igy igaz. Béke van.
15/22 A kérdező kommentje:
légyszi a kérdésemre válaszoljatok.
ne bántsátok egymást, sajnálom szegényt, én is voltam ilyen cipőben, de engem nem hívott a szomszéd vacsizni :/
de vége lesz ne aggódj, fel a fejjel :)
2012. máj. 28. 18:24
17/22 anonim válasza:
holnap: csirkebrassói
szerda: valami hideg kaja
csütörtök: pörkölt
péntek: káposztás hajtogatós
szombat: rántott karalábé, petrezselymes krumplival
vasárnap: anyumnál eszünk... :)
amint látszik nem vagyunk levesesek... :D
18/22 anonim válasza:
Holnap hamburger, szerdán szendvicset viszek magammal, csütörtökön spenót. Pénteken jön a fizu és bevásárolunk, akkor valami finomat csinálok :) Hétvégén elutazunk, a hotelban ami van, azt eszünk.
19/22 anonim válasza:
sült hús + saláta...minden nap ezt eszem :D
20/22 anonim válasza:
A rántott karalábot hogyan csinálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!