Milyen munka van ahol sok pénzt lehet keresni szépen, igényesen kell kinézni ( öltöny stb ) nem kell sok ész, lehetőleg autózzak egész nap, vagy üljek egy saját irodában?
Szerintem semmilyen. A normális irodai munkákhoz kell ész (vagy legalábbis valami végzettséget igazoló papír). Nem fognak odaengedni a két szép szemedért, tetszettél volna tanulni.
Ha belegondolok, az elképzeléseidhez a legközelebb még a biztosítási ügynök, vagy MLM munkák állnak.
Na, itt elvileg tényleg lehet sok pénzt keresni, meg sokat kell autózni, meg dumálni kell.
De a siker nem garantált, az embereknek nincs pénzük, valószínűleg kényszervállalkozóvá fognak tenni (vagyis a járulékokat fizetned kell havonta magad után, akár van bevételed, akár nincs), és valószínűleg a barátaidat is elveszted, ha rájuk próbálod jobb híján tukmálni az eladhatatlan szarjaidat.
A bevételed nekem nem kell, de az alapján, amit leírtál, legfeljebb ezt tudom javasolni.
Üzletkötőőőőő!
Nem kell hozzá ész, csak ismerned kell azt, amit el akarsz adni. Járatod egész nap a szád, céges autóval jársz meetingekre, repülővel, ha nemzetközi cég és néha az irodádban pötyögsz excelben. :D
Priviben megírom a számlaszámom, ahova az első fizud kérem. Köszi! :)
Ha van egy havarod aki felvesz, akkor lehetsz ilyen Én ismertem ilyent. Ha nincsen még mindíg lehetsz üzletkötő
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!