Csokipuding tej nélkül?
Figyelt kérdés
Hogyan készíthetnék a laktózérzékeny tesómnak csokipudingot? Nem ihat tejet, és nem is lehet a kajáiban tej. Tudtok megoldást?2012. máj. 26. 14:50
11/16 anonim válasza:
jó lesz a 2 deci tejszínnel és 3 dl vízzel.
12/16 A kérdező kommentje:
Sikerült! Nem mertem a vizet bevállalni, 5 deci tejjel készítettem el és nagyon nagyon finom lett :D Jobban szeretik mint az előző pudingomat (na jó az nem volt valami édes :D ) úgy örülök :D
2012. máj. 26. 17:25
13/16 anonim válasza:
mármint laktózmentes tejből? :) ügyes vagyol
amúgy azon picit fennakadtam, aki azt írta, hogy margarint tegyen bele, egy laktózérzékenynek...
őket hadd egészítsem ki azzal, hogy sajnos vagy sem, de van margarin ami tejes alapú
ez a RAMA
és van, ami vízes alapú
ez a Liga, ezt lehet laktózérzékenyeknek adni
14/16 anonim válasza:
Én sem nagyon értem, ha volt laktózmentes tej, mi volt a kérdés.
De a lényeg, hogy a puding sikerült, de , ha nem "mentes" tejből, akkor baj is lehet.
Reméljük a legjobbakat:)
15/16 A kérdező kommentje:
jaj, látszik hogy egész nap dolgoztam: 5 deci tejszínből csináltam!!!! :D Bocsi :D Nézzétek el :D
2012. máj. 26. 17:59
16/16 anonim válasza:
Ügyes vagy, gratula!
(13-nak: Elég rutinos lehet a kérdező, biztos, hogy tudja, hogy növényi alapanyagú margarint használjon, ha kell...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!