Csokipuding tej nélkül?
Hallottam olyat, hogy vízzel főzik és vajat kevernek bele, de nem próbáltam még.
Én szójatejjel főztem már, vigyázni kell, mert kicsit jobban besűrűsödik.
Most legutóbb laktózmentes tejjel főztem laktózérzékenynek, és nem lett tőle semmi baja, ill. babatápszerrel is készítettem már, az is finom lett.
De lehet kapni bioboltokban olyan porokat, amiből tejjellegű ital készíthető, azzal is főzheted.
#4-nek
A vaj nem jó a laktózérzékenynek!
Vanília pudingport keverj össze egy evőkanál kakaóporral és főzd meg 4,5 dl vízzel, egy kevés margarinnal dúsítsd.
A pudingport helyettesítheted 2 evőkanál (4 dkg) keményítővel.
A kakaópor helyett használhatsz egy tábla étcsokit (csak biztos laktózmentes legyen), ekkor elég 4 dl víz.
Most olvasom, hogy van laktózmentes tejszíned, 1-2 dl víz helyett tehetsz bele azt is.
Csak vajat ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!