Epres süti ami nem tejszines és nem túrós? Van ilyen?
Itt van négy recept:
Csinálhatsz egy piskótát is, amit megkensz vanília pudinggal és beleteszed az epret.
Ha recept nélkül is tudsz süti:
Egyszer csináltam egy nagyon finomat és egyszerűt. Alapnak kakaós piskótát (nagyságától függően 6-10 tojásost) csináltam és néhány csokidarabkát is kevertem bele.
Krémnek meg két csomag EPRES pudingot sűrűre főztem (vaníliás is jó, amit valaki fentebb írt, de epressel sokkal epresebb lesz és jobban megy a kakaós tésztához), majd kihűlve 15-20 dkg margarint és kb ugyanennyi porcukrot tettem bele. Jól kikevertem, s legvégül pár szem epret kockáztam bele.
Ezzel megkentem kívül-belül. Kívül csak vékonyan. Majd teleraktam friss eperrel és leöntöttem tortazselével,mint a gyümölcstortát...
Ezt én félkör alakú tálban sütöttem és nem rendes tortaformában, és teljesen beterítettem eperrel! Olyan volt, mint egy piros domb! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!