Mit főzzek párom szüleinek ha először jönnek hozzánk?
Megesznek mindent,gombát-halat-csipőset nem főzök.
Valamilyen gyümölcslevesre gondoltam,az után mi illik?
Valami nem hagyományosat,mégis finomat és látványsat szeretnék,hogy lássák,túlterjed a főzés a húsleves-töltöttkáposztán :)
Hús csak csirke és disznó jöhet.
És valamilyen sütemény is kellene,bár ha meleg lesz akkor saját készuitésű gyümölcsös fagyit csinálok.
Igen,a legjobb,ha Alíz konyhájából válogatsz!!
Ott aztán van minden és lépésről lépésre mutatja a menetét!!
Tudok hortobágyi husos palacsintát csinálni.
Illik az valamilyen gyümölcsleveshez?
igazából a mi mihez illikkel van bajom,magunknak simán csinálok paradicsomleves utánra tejfölös másodikat,de ugye vendégnek nem illik.
Nem tudom kibe mennyi kaja fér,de én 2 hortobágyi palacsintával jól lakok.
És azért nem étterem vagyok,hogy előétel-leves-főétel-desszert,akármi
egy hideg gyümölcsös levest szeretnék,valami laktatót,majd valami könnyű desszertet és kész
akkor csinálj eléje egy tartalmas pl tárkonyos ragulevest, utána a hortobágyi, amit akár be is panírozhatsz és kirántharsz, krumlipürével isteni.friss pradicsomsaláta mellé.
utána egy finom gyümölcstorta, vagy valami gyümölcsös pohárkrém. pl rizsmuding eperrel, tejszínhabbal.
csak tippet adok, nem okítalak, félre ne érts:)
ha van egy kis tüledmed hozzá, szívesen leírom a házi csirkemájpástétommal töltött karajtekercset.
az illene a hideg gyümileves után, és bármilyen körettel finom.
felvágva nagyon szép, akár a beigli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!