Milyen olyan étel van, ami nem rizs, nem krumpli, nem tészta és egyszerűen, könnyen, gyorsan el lehet készíteni ebédnek?
Figyelt kérdés
És ne legyen zsíros kaja, de egyszerűen most fogyott el a fantáziám és most hirtelen nem tudok semmi újat kitalálni... Gondoltam arra, h párolok kukoricát, csak ahhoz még kéne valami... Segítség?2012. máj. 23. 10:51
12/15 Mara Acoma válasza:
Rántott karfiol petrezselymes krumpli, tavaszi zöldségleves csirkenyakkal.
13/15 anonim válasza:
Én vagyok a pizzás:-) a fiúk most bolognai raguval kérték, de imádják, így minden héten van, változatos feltétekkel. Az én kedvencem a főszeres csirkemellel és brokkolival megpakolt változat mozzarellával.
14/15 anonim válasza:
paradicsomos káposzta fasírttal
sóskafőzelék főtt tojással
spenótfőzelék bundáskenyérrel, reszelt sajttal
gyümölcskrémleves tejszínhabbal
zöldségkrémleves piritott fokhagymás kenyérkockával, reszelt sajttal
paradicsomleves
tojásleves
zöldbabfőzelék sült virslivel
mákosguba
túrógombóc
majonézes kukoricasaláta sült csirkével
görögsaláta
zöldborsófőzellék sült párizsival
majonézes kukoricsaláta hallal
tojásos nokedli
töltött paprika
lecsó
resztelt máj salátával
pizza, melegszendvics
tojássaláta, halsaláta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!