Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti mit sütnétek?

Ti mit sütnétek?

Figyelt kérdés

Nemsokára csinálunk a férjemmel egy partit.A vendégek angolok.(Angliában élünk)

Arra gondoltam,hogy többféle sütit sütnék amit mi magyarok szeretünk.

Az már biztos hogy pogácsa lesz.Azt csináltam,és oda vannak érte.De fogalmam sincs mit süssek még,ami egy nem konyhatündérnek is menne.

Ti mit sütnétek ha tudnátok,hogy az angolok életükben először fogják enni??

2012. máj. 23. 00:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Esetleg,ha túrós derelyét tálalnál?

Az biztosan ízleni fog,magyaros és ha nincs kedved szétpakolni a konyhát,meg is vehetetd mirelitként valami minőségit ;)

2012. máj. 23. 14:19
 22/26 anonim ***** válasza:

ha lesz időd, a gulyásba mindenképpen csinálj csipetkét.

a férjedet is befoghatod csipkedni, nálunk is ő szokta és nagyon percízen:)

2012. máj. 23. 19:10
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A gulyást a férjem csinálja,mert isteni finoman készíti.

Túrós derelye nagyon jó ötlet lenne,de mint írtam,nem vagyok egy konyhatündér,és túró sincs olyan milyen otthon szokott lenni..Amit túrónak használunk az olyan lágy,mintha tejföllel keverve lenne.Azzal nem a legjobb.(mirelitbe nem lehet kapni)

Mákos guba kilőve.Én imádom,de az angolok tuti nem eszik meg.A mákhoz egy kicsit furán állnak hozzá.De valami mákos sütit azért tervezek.A magyar szelet megfogott.Jó tipp.

Máglyarakás is jól hangzik,de félek hogy én azt már nem tudnám megcsinálni..De utána olvasok,mert jó tipp ez is..

Nagyon köszönöm a tippeket,ötleteket..

Csak még egy kérdés:

Szerintetek estére csináljak nekik madártejet??Vagy inkább ne??Mert ezt sem ismerik..

2012. máj. 23. 19:43
 24/26 anonim ***** válasza:
A mákosat azért még gondold át,mindenkinek mákos lesz a foga között:)
2012. máj. 23. 20:04
 25/26 anonim ***** válasza:
én úgy tudom ismerik a madártejet, vagy hasonlót, csak a habot "úszó szigeteknek" hívják. de nem biztos, hogy ugyanaz, mint a mienk.
2012. máj. 23. 20:22
 26/26 anonim ***** válasza:
a máglyarakástól ne félj, nem bonyolult. és kifli helyett bármilyen kalácsféleségből elkészíthető. előre is elkészítheted,ha melegen akarod tálalni csak a habot kell rátenni és percek alatt kész, de hidegen is isteni finom.
2012. máj. 23. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!