Mondanátok olyan kajákat amibe sok tej kell?
Figyelt kérdés
a tejberizsen és grízen kívül, azokat nem szeretem. Mindig csak kávéhoz szoktam tejet használni és hát ugye az elég csekély mennyiség így gyakran rámromlik. Tudnátok mondani kajákat amibe sok tej kell? Elég a név, recept nem kell, annak utánanézek :)2012. máj. 22. 20:46
1/11 anonim válasza:
gyümölcslevesek, én szoktam házi sajtot is készíteni 5 liter tejből van kb 750 gr-os sajt,
3/11 anonim válasza:
Házi túró, házi sajt, aludt tej, kaukázusi kefir/gombából, vagy aludt tejbe bolti kefirt raksz/, puding,...
5/11 anonim válasza:
Besamel mártásba sok tej kell :)
6/11 anonim válasza:
pudingokhoz is fél liter tej kell,jól lehűtve gyümölcsökkel igazi üdítő finomság.
8/11 anonim válasza:
Tejben sült nyúlcomb.(csirkecombból is lehet)
9/11 anonim válasza:
Friss gyümölcsökből tejes turmixitalok. epres, banános, meggyes, stb.kis fahéjjal, cukorral isteni ital.
10/11 anonim válasza:
puliszka. 1 liter tej, só, 35 deka kukuricaliszt, egy ek. búzaliszt. a sós tejet felrakjuk főzni, beleszitáljuk a kukoricalisztet és sűrűre főzzük. a végén a búzalisztet is hozzákeverjök.szikkadni hagyjuk.
közben kisütünk 15 deka csíkokra vágott húsos szalonnát,és ebbe a szalonnás zsírba szaggtunk jókora galuskákat a puliszkából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!