Kedvenc sült/fűszeres/szószos halas recepted?
A lazacot is át kell sütni.
Olajozd ki a tepsit, tegyél rá besózott halszeleteket (tonhal, tőkehal vagy amit akarsz), borítsd be paradicsomkarikákkal, utána bazsalikomlevelekkel (igazival, a szárított nem jó), jó sokkal, utána mozarellakarikákkal (lötyis). Süsd 200 fokon 20-30 percig fólia alatt, ha sok levet ereszt, merd le róla, majd 10-15 perc alatt fólia nélkül pirítsd rá a sajtot.
Köret: saláta, rukkola, uborka (nyersen, öntet nélkü), ha nem fogyózol, akkor sült krumpli is.
A lazacot példának mondtam, amikor pácoltan, nyersen eszik. Mivel, hogy írtam, hogy nem értek hozzá, nem tudtam, hogy máshoz is eszik, ugyanis a csapból is a nyers változat folyik.
Második: jól hangzik, és egyszerűnek tűnik. Azt hiszem a jövőhéten az lesz egyik nap. Nem fogyózom, ma volt sült krumpli, de meglátjuk. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!