Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Dubarry szelethez illik a...

Dubarry szelethez illik a tésztaköret? Vagy inkább csak a rizs?

Figyelt kérdés
Sertés tarjából készítem, sok tejszínnel jó szaftosra, remélhetőleg.
2012. máj. 18. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Dubarry-ba nem is kell tejszín ;) Egyébként én inkább a rizsre szavaznék, bár egy jó krumplipüré is illene hozzá...
2012. máj. 18. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A besamell mártásba én szoktam tejszínt tenni. Tésztával nem tudom elképzelni, inkább krumpli pürével, vagy sült krumplival.
2012. máj. 18. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Én sem értem a tejszín dolgot, abba beshamel kell.

Amúgy én is inkább valamilyen burgonyaköretre szavaznék.

2012. máj. 18. 14:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha a besamel mártásba teszek tejszínt azzal csak nem rontom tán el;) sőt tovább borzolom a kedélyeket:néha még tejfölt is teszek bele :DD De meggyőztetek.Marad a rizs.Krumpli nem jó mert kicsit hígabbra csináltam a besamelt mert későn jön haza a párom és addigra nagyon besűrűsödik(megköt) és ő úgy nem szereti.Köszi a válaszokat! Mindenkinek-->(Y)
2012. máj. 18. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én salátát szoktam dubarry mellé.
2012. máj. 18. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van annyi karfiolom, hogy a hús alá is tegyek egy réteget, akkor általában magában adom, úgy is elég kiadós. Ha nem, akkor krumplipürét készítek hozzá. A tejszín pedig nem rontja el a besamelt, hallottam már, hogy valaki tejfölt is tesz bele, én egy jó adag sajtot szoktam.
2012. máj. 18. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A tésztára reagálva, ha nekem valami ízlik, és az úgynevezett "normálistól" eltér, baromira nem érdekel,hogy

illik, nem illik.

az olaszok pl a sonkás-sajtos rántotthúst esznek paradicsomos tésztával.

A saját konyhámban a szeretem fontosabb, mint hogy összeillik-e.

Tudod, ízlések és pofonok...

szumszum én megenném a Dubbarys tarjádat, teszínesen és tésztával is:))

2012. máj. 18. 18:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez a beszéd!Annál is inkább mert a végén mégiscsak tészta lett belőle( a gyerekek kikövetelték)...és jó volt!Jó kis selymes mártás lett a húson, passzolt hozzá a tészta.Lehet nem olyan lett mint ahogy a nagykönyv előírja, na de nem is a mesterszakács vizsgámra készülök.;)
2012. máj. 18. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves egészségetekre:))
2012. máj. 18. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!