Mi a legjobb pác hús grillezéséhez?
Figyelt kérdés
Olajos pácra gondolok.
Köszönöm!
2009. jún. 27. 09:52
1/3 anonim válasza:
hello! a kedvencem:kb. 80 dkg húshoz: 2 gerezd fokhagyma, 3 tk provanszi fkeverék (lehet saját magad által összedobott zöldfűszerekből is), fél tk. pirospaprika, 2 ek. olívaolaj, 1 ek. friss kakukkfű (szárítottból persze kevesebb), 3 ek. (olíva)olaj. nagyon egyszerűnek tűnik, de isteni!
2/3 anonim válasza:
Szerintem grillezéshez az a jó, amiben olaj mustárral van kikeverve,hagyma karikákat is dobálsz a hús mellé, és ízlés szerinti fűszerkeveréket teszel hozzá (pl készen kapható grill fűszer).
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. jún. 27. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!