Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen, az átlag szerint fura...

Milyen, az átlag szerint fura étkezési, fűszerezési stb. szokások vannak? Pl. Káposztás tészta borssal és cukorral

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 13:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért, nem borssal és cukorral kell enni a képosztás tésztát? Nekem mindig úgy adták. De tényleg. Szerintem csak úgy jó.

No, eszek még túrós tésztát pörccel és cukorral.

Nálunk a spenót édes, a sóska sós.

Én a kenyérre minden alá vajat teszek, így a nutella alá is, ez természetes.

Viszont nem eszem meg a hússal, kenyérrel a gyümölcsöt (még a narancsos kacsa se játszik...). Az borzasztó lenne... De megfőzöm másnak, ha szereti... Semmi jónak nem vagyok elrontója...

2009. jún. 26. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A nutellás kenyér vajjal szerintem nem olyan gáz,végülis a vaj nem sós,és lehet lágyabbá teszi az összhatást. :) A barátnöm mindent ketchuppal eszik. A krumplipürét,a fözelékeket,a rizsre is szokott tenni...fúúú már néha durva! Egy másik csaj meg a szörpöt tejjel higitja nem vizzel.
2009. jún. 26. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
eper borssal, vagy lekváros-, vagy nutellás kenyér sajttal. Utóbbi sztem nagyon fini:)
2009. jún. 26. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/23 anonim ***** válasza:
89%

a férjem:káposztástészta fahéjjal...

engem meg a hideg kiráz!!!!!blőőő

2009. jún. 26. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
a volt osztálytársam a mangalicaszalonnát ette vajjal ketchuppal és lekvárral..
2009. jún. 26. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Zöldborsó főzelék cukorral! BRRR!
2009. jún. 26. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerös a szalámis kenyéhez lekvárt is tesz, egy másik pedig a zsiros kenyeret megcukrozza.

Nálunk a családban a túrós tésztát néhányan pörccel és cukorral, a másikak meg pörccel sósan eszik, a káposztásat van aki cokurral, van aki borssal eszi.

Egy barátunk meg a sajtos tésztát cukrozza meg.

2009. jún. 26. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy palócszármazású ismerősöm a paprikás csirke levét besűríti liszttel szósszá.

A bunyevácok pedig a buktába papikás rántást tesznek töltelékként.De paprikás rántást tesznek a gombócra,vagy a núdlira is.De a TV-ben láttam egyszer,hogy az ünnepi roma kaja paprikás csirke túróscsuszával.

De van ismerősöm,aki a görögdinnyéhez sós zsíros kenyeret eszik.A sárgadinnyét pedig megsózza.

2009. jún. 26. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Férjem családja eszik olyat, hogy harcsapaprikás túrós csuszával. Pedig nem romák, állítólag... :))
2009. jún. 26. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/23 A kérdező kommentje:

Én egyszer étteremben ettem harcsapaprikást túróscsuszával, azóta nálunk ez a szentestei menü. Még a kakaspörköltet szokták túróscsuszával enni.

Nekem még egy "perverzióm" majdnem mindent tejföllel eszem, így pl. a tojásos (vagy rizses) lecsót is.

A nagypapám pedig a tejbegrízt ette pirospaprikás sült szalonnával, de azt olyan jó ízűen, hogy aki látta megkívánta.

2009. jún. 27. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!