Finom lehet így? Csinált valaki hasonlót?
Nem rossz, de valóban, mivel karaj, lehet hogy száraz lenne. Én ízlés szerint fűszerezve megsütném, és lecsóalapba raknám sütés után (írod, hogy van paprika, paradicsom, hagyma), abba egy kicsit megrotyogtatnám. Főtt rizzsel, vagy rizi-bizivel tálalnám.
De ha maradna ez a mostani terved, akkor is valami olyan köretet készítenék, amihez még megy valamiféle mártás, amivel a husi szárazságát egy kicsit ellensúlyozni tudod.
finom lesz, ha már most a pácban áll, és holnap hozzáteszed még, amit szeretnél.
zsírozott tepsibe/jénai tedd, egy csöpp vizet alá és fóliával szorosan lezárva süssed, közepes lángon kb 45 percig. közben fordítsd meg, majd legvégül fólia nélkül egy kicsit pirítsd meg, de csak pár percig erősebb lángon ki ne száradjon!
Az én ízlésemnek biztos száraz lenne!
A lecsós módozat viszont remek(már írták)!
A tarját viszont ajánlom kipróbálásra!
10 perc pirítás után tegyél alá egy deci száraz fehérbort és fedd le fél órára. Ha lejárt, önts alá 3 cl kommersz konyakot és fedd vissza 15 percre. Aztán piríthatod.
Beissza a bort, a konyak pedig benntartja a bort és rostosítja a húst, olyasmi lesz, mint a narancs (persze nem olyan lédús). A paradicsom, paprika és répa miatt olyan fantasztikus ízt zár bele a konyak, hogy sokszorosára fog nőni az önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!