Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Finom lehet így? Csinált...

Finom lehet így? Csinált valaki hasonlót?

Figyelt kérdés
Bepácoltam holnapra sertáskarajt, és arra gondoltam, hogy befektetem tepsibe, teszek rá :hagymást,paradicsomot, 2 féle paprikát és répát, majd megsütöm. Ötleteket, tippeket várnék, hogy lehetne még finomabb, félek így száraz lenne.
2012. máj. 13. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Nem rossz, de valóban, mivel karaj, lehet hogy száraz lenne. Én ízlés szerint fűszerezve megsütném, és lecsóalapba raknám sütés után (írod, hogy van paprika, paradicsom, hagyma), abba egy kicsit megrotyogtatnám. Főtt rizzsel, vagy rizi-bizivel tálalnám.


De ha maradna ez a mostani terved, akkor is valami olyan köretet készítenék, amihez még megy valamiféle mártás, amivel a husi szárazságát egy kicsit ellensúlyozni tudod.

2012. máj. 13. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

finom lesz, ha már most a pácban áll, és holnap hozzáteszed még, amit szeretnél.

zsírozott tepsibe/jénai tedd, egy csöpp vizet alá és fóliával szorosan lezárva süssed, közepes lángon kb 45 percig. közben fordítsd meg, majd legvégül fólia nélkül egy kicsit pirítsd meg, de csak pár percig erősebb lángon ki ne száradjon!

2012. máj. 13. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Zsiradék és folyadék mindenképpen kell alá/rá, mert valóban száraz lesz, s ahogy írták, kb. 20 percig fóliával betakarva párold először!
2012. máj. 13. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom honnan jött az ötlet, de hirtelen az olajbogyó jutott az eszembe. Nem a fekete, hanem a zöld. Azt raknék még rá.
2012. máj. 13. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én ízlésemnek biztos száraz lenne!

A lecsós módozat viszont remek(már írták)!

A tarját viszont ajánlom kipróbálásra!

2012. máj. 14. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

10 perc pirítás után tegyél alá egy deci száraz fehérbort és fedd le fél órára. Ha lejárt, önts alá 3 cl kommersz konyakot és fedd vissza 15 percre. Aztán piríthatod.

Beissza a bort, a konyak pedig benntartja a bort és rostosítja a húst, olyasmi lesz, mint a narancs (persze nem olyan lédús). A paradicsom, paprika és répa miatt olyan fantasztikus ízt zár bele a konyak, hogy sokszorosára fog nőni az önbizalmad.

2012. máj. 15. 23:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!