Olyan ételeket (recepteket) keresek, amelyek kevés vagy semmi rágást igényelnek. Tudnátok segíteni? Kérek szépen mindenkit segítsen aki csak tud! Minden ötletet nagyon várok!
Kolláth reggeli, zöldturmix.
Szinte minden szilárd ételt turmixolhatsz.
Sültzöldségek (padlizsán, cukkini, sárgarépa)
Hozzá lehet köretként kuszkuszt vagy krumplipürét készíteni.
veszel egy turmixgépet vagy aprítógépet és bármit megehetsz :)
Nem vicc, pl. babáknak is így készítik a kaját. Persze a húst annyira nem tudtam sosem széttrancsírozni, lehet, rossz volt a gépem. Én pl. a spenótba is beletörtem villával a krumplit meg a tojást is nekik.
Bármilyen levest, zöldségeset is turmixolhatsz. Köretnek krumpli, rizs összetörve szuper, a hal is nagyon puha, de megtörni is lehet villával. Nézz körül a babareceptek között.
sárgaborsó főzelék
spenót
sóska
padlizsánkrém
májpástétom
tejbegríz
tejberízs
zabkása
krumplipüré, puding, tejleves,
Virslit felaprítod minél kisebbre annál jobb, kevés olajon átsütöd kis fokhagymával, egy családi tejfölt öntesz rá, összerottyantod, ízesíted sóval, borssal, esetleg a tejföl előtt pirospaprikát is rakhatsz bele, és fogyaszthatod rizzsel, tésztával, bármivel, nagyon finom, és nagyon hamar készen van!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!