A hekk halat csak sütve ismerem, tudtok más elkészítési mlehetőségeket?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 14:12
1/4 anonim válasza:
Esetleg elkészítheted rácosan, ponty helyett, de főztünk már belőle halászlét is.
2/4 anonim válasza:
Lehet kapni alapot(tejszínes sült halfilé a neve)sütőben kell sütni.De hallottam már hogy mint a tejfölös csirkét úgy elkészíteni pörköltnek,szintén behabarva.Vagy csak kevés Rama-n megpárolod,hozzás krumplipüré vagy rizs,esteleg párolsz mellé zöldségeket.Még a grillezést is ki lehet próbálni,de alufólián(vagy abban).
3/4 anonim válasza:
Nálunk most a fokhagymás, füstölt sajtos palacsintatésztában kisütött a menő.
Palacsintatésztátt készítesz, sózod, borsozod, reszelt füstölt sajtot és áttört fokhagymát teszel bele. A halat fokhagymás tejbe áztatva kiolvasztod. (Sütés előtt általában elfelezem a szeleteket, így nem olyan nagyok és gyorsabban elkészülnek.) Lisztbe forgatod a halat, mahd a palacsinta tésztába. Ngyon forró olajban kisütöd. (Óvatosan, mert ha nem olvadt ki eléggé, akor fröcsög.)
Köretként zöldséges rizst és tartárt adok hozzá
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hekkel kapcsolatos elkészítési módokat, ki fogom próbálni Kissné
2009. jún. 26. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!