Szív alakú tortához elkészítési és díszítési ötletek?
Figyelt kérdés
Évfordulónkra lenne a torta. Szív alakúra szeretném elkészíteni, viszont formám az nincs :( Nem is vagyok igazán tapasztalt a sütés terén, szóval valami egyszerű tortareceptet keresek. Aki tud, kérem segítsen. Ami pedig a legfontosabb: adjatok ötleteket hogyan díszítsem :)
Köszi előre is!
2010. okt. 11. 11:24
2/7 anonim válasza:
itt pedig a receptekből mazsolázhatsz:)
3/7 anonim válasza:
Ez a jó link,bocs az előbbiért!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, nagyon jó ötleteket adtatok :)
2010. okt. 11. 15:48
6/7 anonim válasza:
Ha nincs formád, nyugodtan süsd meg a piskótát egy hagyományos tepsiben és egy papírlapból kivágott szívet sablonként használva vágd ki a piskótából a kívánt szívalakot.
7/7 anonim válasza:
[link] csináld fanta helyett márka meggyel,én csak a közepére raktam egy marcipánt,szív alakban szép meggyszínűen magában is elég jól mutat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!