Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek hogyan csináljon...

Szerintetek hogyan csináljon egy 13 éves lány finomat de mégis egyszerűt?

Figyelt kérdés
ami nem drága (valami piskótás sütire gondoltam )
2012. máj. 9. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Tudni kellene, hogy mennyire vagy jártas a szakácsművészetben.

Piskótát sok mindennel tölthetsz. Egyszerű vajkrémmel, szórsz rá gyümölcsdarabokat és máris különleges lesz.

Vághatod érdekes alakzatra is.:)

2012. máj. 9. 17:19
 2/10 anonim ***** válasza:
vegyen pudingport (és ha piskótásat szeretne, akkor babapiskótát mellé) ((:
2012. máj. 9. 17:28
 3/10 A kérdező kommentje:
;s ha ]gz csin'ln'm, hogz pl megs-t0m a pisk=t't kett;v'gom, s vesyek van;li's pudingot, megf[y0m ban'ndarabokat kevern;k bele majd megt0lten;m vele a pisk=t't$<
2012. máj. 9. 17:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy nagyon jó ötlet! :D
2012. máj. 9. 18:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Aha...:) vagyis nem értelmezhető, amit írtál:)
2012. máj. 9. 18:32
 6/10 A kérdező kommentje:

júúúújj bocsiii nem vettem észre hogy angolon volt a billentyű!! elnézést kérek!

szoval azt kérdeztem hogy talán ha vennék egy vanéliás pudingot meg egy csokis pudingot + banán :) a kész piskótát szétvágom és megtöltöm PL:az egyik felére a vanéliás pudingot, +a banán majd a csokis puding!! és ré a másik fele a piskótának!?

MÉGEGYSZER ELNÉZÉST KÉREK!! ://

2012. máj. 9. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól hangzik. Én a hétvégén akarok "sütni". Nem nagyon szoktam, mert soha nem jött még össze akárhányszor egyedül nekiálltam a dolognak, de most kitaláltam egy egész egyszerű verziót.

Veszek gyümölcstorta alapot, kb 300-400Ft, szóval ha sütögetném se lenne sokkal olcsóbb és így legalább azt tuti nem rontom el. Telepakolom földieperrel és leöntöm vaníliapudinggal.

2012. máj. 9. 19:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Megint én vagyok, mire elküldtem beugrott még egy recept.

Ezt sütni se kell, csak összerakni.

Tiramisu

fél liter tej, 1 főzés nélküli csokipuding, 1 tejszínhabor, 1 vajkrém, 2-3 evőkanál cukor

Ezt kicsit összekevered egy fakanállal, majd robotgéppel krémesre kevered.

2dl tej + 1 dl kávé + rumaroma - ebbe mártogatsz babapiskótát, de csak óvatosan, hogy ne ázzon nagyon szét.

Egy nagy tálba elkezded rétegezni, egy réteg piskóta egy réteg krém, amíg el nem fogy, a tetejére krém kerüljön.

Végül 1-2 óra a hűtőben és kész is.

Remélem tudtam öteletet adni.

2012. máj. 9. 19:47
 9/10 A kérdező kommentje:
igen , és nagyonszépen köszönöm a válaszokat!! :)
2012. máj. 9. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
vanÍlia *
2012. máj. 14. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!