Szerintetek hogyan csináljon egy 13 éves lány finomat de mégis egyszerűt?
Tudni kellene, hogy mennyire vagy jártas a szakácsművészetben.
Piskótát sok mindennel tölthetsz. Egyszerű vajkrémmel, szórsz rá gyümölcsdarabokat és máris különleges lesz.
Vághatod érdekes alakzatra is.:)
júúúújj bocsiii nem vettem észre hogy angolon volt a billentyű!! elnézést kérek!
szoval azt kérdeztem hogy talán ha vennék egy vanéliás pudingot meg egy csokis pudingot + banán :) a kész piskótát szétvágom és megtöltöm PL:az egyik felére a vanéliás pudingot, +a banán majd a csokis puding!! és ré a másik fele a piskótának!?
MÉGEGYSZER ELNÉZÉST KÉREK!! ://
Jól hangzik. Én a hétvégén akarok "sütni". Nem nagyon szoktam, mert soha nem jött még össze akárhányszor egyedül nekiálltam a dolognak, de most kitaláltam egy egész egyszerű verziót.
Veszek gyümölcstorta alapot, kb 300-400Ft, szóval ha sütögetném se lenne sokkal olcsóbb és így legalább azt tuti nem rontom el. Telepakolom földieperrel és leöntöm vaníliapudinggal.
Megint én vagyok, mire elküldtem beugrott még egy recept.
Ezt sütni se kell, csak összerakni.
Tiramisu
fél liter tej, 1 főzés nélküli csokipuding, 1 tejszínhabor, 1 vajkrém, 2-3 evőkanál cukor
Ezt kicsit összekevered egy fakanállal, majd robotgéppel krémesre kevered.
2dl tej + 1 dl kávé + rumaroma - ebbe mártogatsz babapiskótát, de csak óvatosan, hogy ne ázzon nagyon szét.
Egy nagy tálba elkezded rétegezni, egy réteg piskóta egy réteg krém, amíg el nem fogy, a tetejére krém kerüljön.
Végül 1-2 óra a hűtőben és kész is.
Remélem tudtam öteletet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!