Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami spagettis receptet tudtok?

Valami spagettis receptet tudtok?

Figyelt kérdés
Már unom a milánóit vagy a Bolonyait.Más ötlet?
2009. jún. 24. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Szénégető, tejszínes gombás, sajtszószos, paprikásszószos, sajtos-sonkás, pirított zöldséges, és még milllió fajta..
2009. jún. 24. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vékony csíkokra vágom a s.répát,krumplit,újhagymát,vajon megpárolom,hozzáteszek zöldborsót(mirelitet),kukoricát,egy paradicsomkonzervet(a kicsit),közben kis vizet is öntök alá,hogy fini szaftja legyen.Ízlés szerin tkevés bors,majoranna,só vagy ét.ízesítő.Ha minden megpuhult,akkor rá a tésztára, sajtot reszelek a tetejére,isteni!!!!(ezt nem olvastam sehol,csak már én is untam de spagettit akartam enni.Talált zöldségekből,direkt húsmentesen csináltam)
2009. jún. 25. 00:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Tésztasaláta :

3 db sárgarépát kockákra vágok,és 30 dk zöldborsóval együtt megpárolom.1 db lilahagymát,3-4 zöldpaprikát karikára vágok.Ecetes salátalét készítek és ráöntöm.

Kb 30 dk főtthúst,vagy szalámit is apróra vágva közékeverek,

1 tubus majonézt ( én készíteni szoktam ) 2 db tejföllel,sóval,borssal,mustárral összekeverek.

1 csomag spagettit apróbbra török,kifőzöm és még melegen összekeverem a salátával és a mártással.

Hűtőben hagyom összeérni néhány órát.

2009. jún. 25. 09:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Ricottás spagetti - Veneto recept

Hozzávalók:

25 dkg spagetti,

5 dkg vaj,

3 ek petrezselyemzöld,

20 dkg ricotta,

2 dl tejszín,

só,

bors.

Elkészítés:

A vajat, ricottát és a tejszínt egyszer felfőzöm, megszórom petrezselyemmel, sózom, borsozom. A spagettit sós vízben al dente főzöm, majd a ricottás tejszínnel tálalom.

Elkészítés ideje: 35perc

2009. jún. 25. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Kaviáros spagetti

Fél kg spagetti, 1 csomó újhagyma, 4 szem paradicsom, 2 ek olaj, 1,5 pohár tejföl, 10 dkg kaviár, valamint kapor a díszítéshez.

A spagettit sós vízben "al dente" fõzöm. A tisztított újhagymát vékony karikákra vágom, a paradicsomokat elfelezem, kimagozom és finomra kockázom. Egy edényben felhevítem az olajat és pár percig párolom rajta a hagymakarikákat és a paradicsomot. A spagettit jól lecsepegtetem, összekeverem a zöldséggel és elosztom négy tányérra. Mindegyik tányérra teszek egy nagy kanál tejfölt és elosztom rajta a kaviárt.

2009. jún. 25. 09:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Kakaós spagetti

25 dkg spagetti, oldódó kakaópor (pl. Nesquick), cukor.

A spagettit sós vízben 9 percig "al dente" fõzöm. Szitán lecsurgatom és hideg vízzel leöblítem. A tányérra mert spagettit megszórom kakaóval és porcukorral édesítem.

2009. jún. 25. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt hittem csak én szeretem a kakaós spagettit! =)
2009. jún. 26. 15:44
 8/8 anonim válasza:
spagettis tacóóóóó xD
2011. jan. 7. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!