Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyorsan elkészíthető vacsorát...

Gyorsan elkészíthető vacsorát szeretnék készíteni. Van ötletetek?

Figyelt kérdés
Meguntam már a tojásos ételeket meg a főtt-sült virslit.

2012. máj. 8. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Rakott tészta. Gyors, és finom.
2012. máj. 8. 18:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Paprikás-krumpli kolbásszal

Krumplis tészta

Sajtos tészta

Palacsinta

Resztelt máj

Rántott máj

Nyers krumplit uborkaszelőn szeld egészen vékonyra. Zománcos tepsit zsírozd ki, rétegenként rakd bele a krumplit és sózd, borsozd be. Sűrűre kavart palacsinta tésztát önts rá, hogy teljesen ellepje. Dugd forró sütőbe, de közepes lángon, tűpróbáig süsd. Fincsi!

2012. máj. 8. 18:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. máj. 8. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egészségedre!

De ha leírod ide, hogy egyébként milyen alapanyag van otthon, akkor még azok felhasználására is biztosan lesz néhány ötletünk.

Nagyon kreatívak tudunk lenni! :)))

2012. máj. 8. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Pont ma találtam én is ilyen gyors receptet, bár abban is van virsli, ebédre megcsináltam, nagyon fini lett:)

Hagymát feldarabolsz, olajon kicsit elkezded pirítani, hozzáadod a karikára vágott virslit, kevergeted kicsit, aztán raksz rá ketchupot( ízlés szerint, én telenyomtam vele a serpenyőt :P), elkevered, utána tejfölt adsz hozzá, és megvárod, míg kicsit összefő a ketchuppal :)) Gyors, olcsó, és nekem nagyon ízlett :)

2012. máj. 8. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ha gyorsan akarok finomat akkor mindig ezt csinálom: Sonkát, vagy húsos szalonnát kockázok, megpirítom, török rá 1 gerezd fokhagymát, kicsit átfuttatom, megszórom egy fél kanál loiszttel, és felöntöm tejföllel, vízzel beállítom a sűrűséget ízesítem só bors, cayenne bors mehet bele gomba vagy konzerv kukorica.jól összerotyogtatom.ez pont annyi ideig tart míg a tészta megfő.Reszelt sajttal megszórom, de ha sok van akkor még bele is olvasztok.Isteni.

A másik gyors kaja a chilis bab.

2012. máj. 8. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:

mákos, diós, grízes, lekváros, krumplis, káposztás, sajtos-tejfölös tészta

bolognai

főzelékek sült virsli, rántott párizsi, sajt, fasírt

tejberizs, gríz

lecsó

zöldségleves, gyümölcsleves, paradicsomleves, tojásleves

rizseshús, rakottkrumpli, paprikáskrumpli, sült krumpli,

2012. máj. 8. 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:
tésztasaláta...felrakod a tésztát főni, közben nagyon apróra vágsz sonkát/párizsit/virslit meg zöldségeket: uborkát,répát,retket,paprikát,paradicsomot,akár salátát,cukkínit meg bármi mást is ízlés szerint...a tésztát leszűröd 2x hideg vízzel,hogy kihűljön rendesen, összekevered a zöldségekkel, és ízlés szerint telenyomod majonézzel...ha túl sűrű,akkor rakhatsz hozzá tejfölt is,én felesben szoktam...
2012. máj. 10. 16:01
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon rendesek vagytok! Köszönöm szépen! :)

Most, hogy végig olvasom, milyen ételeket írtatok, megéheztem. :)

2012. máj. 11. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!