Gyorsan elkészíthető vacsorát szeretnék készíteni. Van ötletetek?
Paprikás-krumpli kolbásszal
Krumplis tészta
Sajtos tészta
Palacsinta
Resztelt máj
Rántott máj
Nyers krumplit uborkaszelőn szeld egészen vékonyra. Zománcos tepsit zsírozd ki, rétegenként rakd bele a krumplit és sózd, borsozd be. Sűrűre kavart palacsinta tésztát önts rá, hogy teljesen ellepje. Dugd forró sütőbe, de közepes lángon, tűpróbáig süsd. Fincsi!
Egészségedre!
De ha leírod ide, hogy egyébként milyen alapanyag van otthon, akkor még azok felhasználására is biztosan lesz néhány ötletünk.
Nagyon kreatívak tudunk lenni! :)))
Szia! Pont ma találtam én is ilyen gyors receptet, bár abban is van virsli, ebédre megcsináltam, nagyon fini lett:)
Hagymát feldarabolsz, olajon kicsit elkezded pirítani, hozzáadod a karikára vágott virslit, kevergeted kicsit, aztán raksz rá ketchupot( ízlés szerint, én telenyomtam vele a serpenyőt :P), elkevered, utána tejfölt adsz hozzá, és megvárod, míg kicsit összefő a ketchuppal :)) Gyors, olcsó, és nekem nagyon ízlett :)
Én ha gyorsan akarok finomat akkor mindig ezt csinálom: Sonkát, vagy húsos szalonnát kockázok, megpirítom, török rá 1 gerezd fokhagymát, kicsit átfuttatom, megszórom egy fél kanál loiszttel, és felöntöm tejföllel, vízzel beállítom a sűrűséget ízesítem só bors, cayenne bors mehet bele gomba vagy konzerv kukorica.jól összerotyogtatom.ez pont annyi ideig tart míg a tészta megfő.Reszelt sajttal megszórom, de ha sok van akkor még bele is olvasztok.Isteni.
A másik gyors kaja a chilis bab.
mákos, diós, grízes, lekváros, krumplis, káposztás, sajtos-tejfölös tészta
bolognai
főzelékek sült virsli, rántott párizsi, sajt, fasírt
tejberizs, gríz
lecsó
zöldségleves, gyümölcsleves, paradicsomleves, tojásleves
rizseshús, rakottkrumpli, paprikáskrumpli, sült krumpli,
Nagyon rendesek vagytok! Köszönöm szépen! :)
Most, hogy végig olvasom, milyen ételeket írtatok, megéheztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!