SOS! 22 fokon meg kel a tészta? Mit csináljak, ha nem?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 14:18
1/4 anonim válasza:
Meg.Még a hűtőben is megkel csak több idő kell neki.
2/4 anonim válasza:
Gyújtsd be a konyhába, egyik gázlángot is meggyújthatod, tedd a közelébe a tésztát, fél óra alatt megkel.
3/4 anonim válasza:
én délelőtt sütöttem pizzát, hát nekem sem akart nagyon megkelni a szokott időre. 21 fok volt a konyhában. begyújtottm a sütőt, úgy is elő kell melegíteni, és vastag deszkára téve a főzőlapra tettem. alulról így kapott egy kevés meleget, aztán végre beindult kelni őtésztasága:)
4/4 anonim válasza:
Hm.Ha gyorsan akarom keleszteni a tésztát, akkor jó meleg vizet engedek a mosogatóba, fejjel lefele belefordítok egy mélytányért, nagyon ne érjen fölé a víz, erre teszem a letakart tálat amiben a tészta van, és az egészre ráborítok egy tiszta törölközőt, úgy hogy a melegvíz okozta hő teljesen bent maradjon.Nagyon hamar megkel így a tészta, de elmondom, hogy egyes kelt tészták nem szeretik a gyors kelesztést.Pl a pogi, vagy a kenyér tészta kifejezetten a hűvös de huzatmentes helyen kel szépen.Az első voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!