Hogy készül a cigánypecsenye?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 10:09
2/7 anonim válasza:
Tarja hús, kicsit kikloffolod, egy pici só bors, a húst megsütöd utána bekened összetört fokhagymával, aztán kisütöd a szalonnát, és a hús tetejére teszed. Mi sült krumplival szoktuk enni.
Ez a kedvenc kajám! Imádom! Bármikor és bármennyit megbírok belőle enni! :)
3/7 A kérdező kommentje:
kösziii :)
2012. máj. 8. 10:19
4/7 anonim válasza:
Én az áttört fokhagymát beleteszem egy kis olajba, megsózom, megborsozom, és egy pici pirospaprikát adok hozzá. Összekeverem, és ezzel kenem be a kisült hússzeleteket.
5/7 anonim válasza:
6/7 doboszoli válasza:
A "répafüli módon" készített kisebbségi pecsenye,(nem cigányozunk!!) megfelel az én ízlésemnek is.
Nem kell túlkomplikálni.
7/7 anonim válasza:
nagyon finom lett én is ma csináltam :) 8 gerezd fokhagymával a recept alapján:) jah és a szószba raktam pirospaprikát is hogy még színesebb legyen és finomabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!