Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül a cigánypecsenye?

Hogy készül a cigánypecsenye?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
2012. máj. 8. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tarja hús, kicsit kikloffolod, egy pici só bors, a húst megsütöd utána bekened összetört fokhagymával, aztán kisütöd a szalonnát, és a hús tetejére teszed. Mi sült krumplival szoktuk enni.

Ez a kedvenc kajám! Imádom! Bármikor és bármennyit megbírok belőle enni! :)

2012. máj. 8. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
kösziii :)
2012. máj. 8. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én az áttört fokhagymát beleteszem egy kis olajba, megsózom, megborsozom, és egy pici pirospaprikát adok hozzá. Összekeverem, és ezzel kenem be a kisült hússzeleteket.
2012. máj. 8. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

[link]


ez az original recept,én mindig eszerint csinálom,így isteni fokhagymás lesz a hús:)

2012. máj. 8. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 doboszoli ***** válasza:

A "répafüli módon" készített kisebbségi pecsenye,(nem cigányozunk!!) megfelel az én ízlésemnek is.

Nem kell túlkomplikálni.

2012. máj. 8. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
nagyon finom lett én is ma csináltam :) 8 gerezd fokhagymával a recept alapján:) jah és a szószba raktam pirospaprikát is hogy még színesebb legyen és finomabb:)
2012. máj. 8. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!