Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül az almafánk?

Hogyan készül az almafánk?

Figyelt kérdés
Néztem recepteket, ahol a tej nem volt a hozzávalók között, én pedig úgy tudtam kell tej a masszába.
2012. ápr. 13. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
magról kel ki, kicsit trágyázni kell és sokat locsolni.
2012. ápr. 13. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszike, de én a sütire gondoltam:))
2012. ápr. 13. 15:51
 3/3 anonim ***** válasza:
43%

az én receptemben sincs tej.

1 kiló almát lereszelünk gyengén kinyomkodjuk. hozzáadunk 30 deka lisztet, kb 10 deka cukrot, 2 tojást egy sütőport. ezeket

jól kikeverjük, majd evőkanállal kiszaggatva bő forró olajban szép pirosra sütjük.

papírtörlőre szedjük és fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.

tényleg nagyon finom és nem kell bele tej.

2012. ápr. 13. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!