Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Serpenyőbe a hurkát mennyi...

Serpenyőbe a hurkát mennyi ideig kell sütni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Tepsiben, sütőben az igazi:

Olajban/zsírban beteszed, ha látod, hogy már felforrósodott, esetleg picit serceg már (nem sok idő), akkor kiveszed és megfordítod. Legjobb ilyenkor mellé tenni meghámozott, félbevágott nyers krumplit. Kicsit megsózni a tetejét, majd együtt sütni. Egyszer újra kivenni, megfordítani a krumplikat, és mikor a krumpli már jó, a hurka is akkorra szokott megsülni.

Kérdés, hogy puhán szereted, vagy inkább ha ropog a hurka külseje, esetleg egész ropogósra átsült?

Mert ha nem szereted ropogósan, és krumplival sütöd, akkor egyszerre kell betenni őket, és nem kell a hurkát elősütni. Továbbá nem mindegy, hogy milyen vastag a hurka. A vékony hamar átsül...

Nem lehet erre pontos időt mondani. Ízlésed szerint csináld!

2012. máj. 7. 13:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Én csak vizet rakok alá egy picit, a zsír úgyis kisül belőle. Nekem gázsütőm van sztem 1-1,5 óra kell neki, ha jól átsütve szereted :)
2012. máj. 7. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!