Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha mangalicából csinált...

Ha mangalicából csinált hurkát sütök, kell alá vizet öntenem?

Figyelt kérdés

2011. nov. 15. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
én soha nem öntök vizet a hurka alá. zsírozott tepsibe teszem a tetejét fagyos zsírral megkenem és mehet a sütőbe.az alja és a teteje is ropogós lesz.
2011. nov. 15. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.De a mangalica rendkívül zsíros! Nem lesz nagyon zsírban tocsogós ha bekenem még +zsírral?
2011. nov. 15. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
nem, ami benne van az is kisül belőle. ki kell emelni a zsírból, lecsöpögtetni. a zsírja viszont nagyon finom hidegen kenyérre kenve:)
2011. nov. 15. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm,már rakom is a hurkát a sütőbe! :)
2011. nov. 15. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előzőkkel. A hurkát sütés előtt szurkáld meg, és ha esetleg a tepsiben megfordítod sütés közben akkor is.
2011. nov. 15. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 doboszoli ***** válasza:

Kedves 84%-os!

Ha újra nősülnék.....

Netudki!

2011. nov. 15. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!