Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fehér tortabevonó csokit...

A fehér tortabevonó csokit beletehetem krémbe is?

Figyelt kérdés
Burkolni is fehér tortabevonó csokit vettem és a csokikrémbe is, azután jutott eszembe,hogy lehet kemény lesz a krém tőle. Valaki próbálta azzal? Vagy vegyek mást a krémbe? (Lidl márkás)
ma 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ, hogy mivel kevered. Én tejszínes krémbe raktam, nem lett nagyon kemény, de adott egy szép tartást a krémnek, viszont nagyon édes lett, pedig a tejszínt külön nem cukroztam
ma 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Az arányoktól függ. Én szoktam tejszínbe, mascarponéba olvasztott csokit. Vagy a három együtt, csoki, tejszín, mascarpone. Nem lett sose kemény. Ha mascarpone is van benne, akkor lesz tartása a krémnek, nem folyik ki, dermedés, hűtés után. De konkrétan kemény nem lesz.
ma 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Nyugodtan, nem sok kulonbseg vab
ma 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Ha tejszínnel összeolvasztod kihűtöd és utána robotgéppel felvered nagyon jó krémet kapsz.
ma 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!