Hogyan kell török kávét főzni?
Ha létezik, az nem igazi ibrik. Az igazi ibrik rézbőĺ van, hosszú a nyele, a nyele fogantyúja fából van, alol szélesebb, felöl keskenyebb.
Szűrheted bármilyen különálló szűrővel amikor kitöltöd az ibrikből a findzsákba, de akkor nem tudod az öntésel habosítani. Ha zavar a zacc, akkor ez nem való neked :(
próbálkozz más fajta finom különlegességel.
Ezt lehet készíteni filteres kávéból is, nem?
Csak akkor nem lesz benne zacc.
Mustafa 33 nagyon jol leirta neked pontosan,
amıkor felforr es habja van azt leszedık aztan utana ujra forr es megınt legalabb 2 alkalommal a habot leszedık.
Török kavebol probald meg kesziteni,es a vegen a zaccbol josolas szerıntem a legjobb az egeszböl.İgen ez az ıgazı kave,de ez az egy talan amıt en nem szeretek pedıg ıtt elek İstanbulban. A joslas a favorıtom de a kavet nem ıszom,a baratok mar tudjak es nem ıs kell mondanı mondjak maguktol: neked nescafet hozunk sok cukorral es tejjel :)
Amugy szervıroznak a török kave melle kıs csokıkakat ıs,azt persze befalom de azonnal ha lehet akkor mındenkıet de a ferjemet mındenkeppen es pluszban egy poharka vızet ıs adnak melle...Amıkor volt az esküvöm akkor a ferjem anyukajanal akı el alberlö hölgy kıhıvott a konyhaba es azt mondta megtanıt engem török kavet föznı,hat majdnem sıkerült nekı..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!