Milyen kenyérsütőgépetek van? Érdemes venni?
Nekem Hauser tipusú,egylapátos gépem van.A kereskedő ajánlotta ezt a márkát.( Én uis.nem szívesen veszek már nagy márkaneveket,mert az a tapasztalatom,hogy azok sem jobbak,mint a kevésbbé márkásak,csak a nevet kell megfizetni.)Amit nem aján lott az pl.a Hauser,meléy olcsóbb ugyan,de nem igazán jó.
Ha veszel,lehetőleg szaküzletben vedd,mert a Tesco pl.elég rossz minőségű műszaki cikkeket árul.
Én csak kenyeret sütök a gépben,mert van robotgépem,amivel kelt tésztákat stb.süthetek.Néhány próbálkozás után rájöttem,hogy milyen hozzávalókból tudom a legjobb kenyeret sütni.Kenyérlisztet javasolnak a receptben,én újabban félfogós buzalisztből sütöm,kevés krumpliporral,nekünk ez ízlik.De a használati utasításban is vannak receptek.Javaslom,hogy a Goggleban írd be,hogy kenyérsütés.Ott nem csak recepteket,hanem a sütéssel kapcsolatos tanácsokat is találsz.
Én csak azt sajnálom,hogy nem vettem már régebben ilyen gépet.Jobb kenyeret eszek,mint a bolti és olcsóbb is.
Mindenkinek köszi a válaszokat.
Azt hiszem, beruházok, mert a bolti kenyerek olyan rossz minőségűek....:)
Szia!
Clatronic típusú, 2 keverőlapátos, így ezzel 1-1,2 kg-os kenyeret is tudok sütni.
Eleinte megvettem a kenyérlisztet, de a sima BL-55-ösből is jó kenyeret lehet sütni.
Azért szeretem, mert egy csomó kenyérben mindenféle E adalékot tesznek, amit pedig én sütök, abban tudom, hogy mi van. Az biztos, hogy E nincs. :) Ja, és az ún. gyors kenyérsütő programmal 2 óra alatt kész a kenyér.
Véleményem szerint, hogy ha legalább 3 tagú a család (vagyis sok kenyér fogy), akkor a 2 keverőlapátosat érdemesebb megvenni, mert az 1 lapátossal készített kenyér hamar elfogy (mivel fele akkora kenyér süthető benne), és lehet újat sütni.
Ja még valami, ebben szoktam kalácsot is sütni, és az is finom.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!