Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen kenyérsütőgépetek van?...

Milyen kenyérsütőgépetek van? Érdemes venni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem moulinex xxl. Imádom. Olyan gyönyörűen dagaszt, hogy nem érdemes vele versenyezni. Azóta sütök fánkot, kuglófot mindenféle kelt tésztát, ezek ezelőtt sosem sikerültek. Kenyeret is rengeteg sütök, szóval nekem nagyon bejött. Ja és nem kell elhinni, aki azt mondja, hogy csak a kétlapátosat szabad megvenni. Semmi különbség nincs köztük.
2009. jún. 23. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én most meg nem mondom, hogy nekem milyen fajta van, de én szeretem. Nem kenyérsütésre használom, hanem dagasztani, mert tényleg nem kell vele versenyezni! Kenyeret meg azért nem sütök, mert nem találtam még olyan receptet, ami ízlene...
2009. jún. 23. 22:10
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
TESZKÓS VALUE
2009. jún. 23. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Hauser tipusú,egylapátos gépem van.A kereskedő ajánlotta ezt a márkát.( Én uis.nem szívesen veszek már nagy márkaneveket,mert az a tapasztalatom,hogy azok sem jobbak,mint a kevésbbé márkásak,csak a nevet kell megfizetni.)Amit nem aján lott az pl.a Hauser,meléy olcsóbb ugyan,de nem igazán jó.

Ha veszel,lehetőleg szaküzletben vedd,mert a Tesco pl.elég rossz minőségű műszaki cikkeket árul.

Én csak kenyeret sütök a gépben,mert van robotgépem,amivel kelt tésztákat stb.süthetek.Néhány próbálkozás után rájöttem,hogy milyen hozzávalókból tudom a legjobb kenyeret sütni.Kenyérlisztet javasolnak a receptben,én újabban félfogós buzalisztből sütöm,kevés krumpliporral,nekünk ez ízlik.De a használati utasításban is vannak receptek.Javaslom,hogy a Goggleban írd be,hogy kenyérsütés.Ott nem csak recepteket,hanem a sütéssel kapcsolatos tanácsokat is találsz.

Én csak azt sajnálom,hogy nem vettem már régebben ilyen gépet.Jobb kenyeret eszek,mint a bolti és olcsóbb is.

2009. jún. 23. 22:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Panasonic SD255 WXE ez a fajta van és nagyon szuper
2009. jún. 23. 22:19
 6/11 anonim válasza:
100%
Nekem is Hauser van és isteni kenyeret és kuglófot süt.De tényleg olyan jót csinál hogy el kellett raknunk mert kezdtünk hízni a családdal...
2009. jún. 23. 22:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tesco-s van,meg vagyok vele elégedve!Imádom rajta az 58 perces programot!Nálunk a családban mindenki ilyet vett mikor megkóstolták a kenyerünket.Szóval nekünk bevált!
2009. jún. 24. 07:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom,nekem is szuperül dagaszt,minden kelt tésztafélét készíthetsz benne.Amíg nem volt,nem is tudtam sütni ilyen finom fánkot,kakaóscsigát...Azt hiszem hausemaster típusú,egy lapátos.Megéri szerintem venni egyet.
2009. jún. 24. 09:05
 9/11 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi a válaszokat.

Azt hiszem, beruházok, mert a bolti kenyerek olyan rossz minőségűek....:)

2009. jún. 24. 09:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Clatronic típusú, 2 keverőlapátos, így ezzel 1-1,2 kg-os kenyeret is tudok sütni.

Eleinte megvettem a kenyérlisztet, de a sima BL-55-ösből is jó kenyeret lehet sütni.

Azért szeretem, mert egy csomó kenyérben mindenféle E adalékot tesznek, amit pedig én sütök, abban tudom, hogy mi van. Az biztos, hogy E nincs. :) Ja, és az ún. gyors kenyérsütő programmal 2 óra alatt kész a kenyér.

Véleményem szerint, hogy ha legalább 3 tagú a család (vagyis sok kenyér fogy), akkor a 2 keverőlapátosat érdemesebb megvenni, mert az 1 lapátossal készített kenyér hamar elfogy (mivel fele akkora kenyér süthető benne), és lehet újat sütni.

Ja még valami, ebben szoktam kalácsot is sütni, és az is finom.

Üdv!

2009. jún. 24. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!