Mit tehetnék, hogy a puding ne legyen folyós amit a tortába teszek?
Figyelt kérdés
Főzős pudingot szeretnék tortába rakni, csak félek, hogy kifolyik belőle. Mit tehetnék a pudingba amitől nem lesz folyós? Zselatin?2012. máj. 4. 16:52
1/5 anonim válasza:
Én kávépudingosat csináltam egyik nap úgy, hogy megfőztem a pudingot tejjel, kávéval és tettem bele 10 deka vajat is, jó sűrűre főztem, majd a hűtőben lehűtöttem, néha megkavartam, nem lett folyós.
2/5 anonim válasza:
2 cs. puding port tegyél 1/2 l. tejhez.
3/5 anonim válasza:
Igen, végülis kevesebb tej + tovább főzni ha főzős, vagy tovább kavarni.
De a vajjal való kikavarás is jó lehet.
4/5 anonim válasza:
Alapból kell a pudinghoz 5 dl tej. Ha kevesebbel csinálod, nyilván sűrűbb lesz. Hagyod teljesen kihűlni (hűtőben), úgy még sűrűbb lesz. Majd pedig porcukorral és vajjal habosra kevered, így tuti nem fog kifolyni.
5/5 anonim válasza:
Tapasztalatom, hogy csak jó minőségű tejjel szabad készíteni, akkor elég az előírt fél liter tej, de jó módszereket írtatok, ha mégis sűríteni kéne egy kicsit. És a fél liter tejet pontosan ki kell mérni, ha pl. nagyobb dobozból adagolod, ajánlok egy hiteles féldecis poharat, italosra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!