Mit főzzek majd ma ebédre?
Figyelt kérdés
Valami nem pepecselős kajára gondolok.Valami egyszerűre és nagyszerűre.Ebben kérném az ötleteiteket.2009. jún. 23. 00:40
1/7 anonim válasza:
Paprikáskrumpli? Rakkot kel,krumplifőzelék,rántott hus,gyümölcsleves
2/7 anonim válasza:
Tárkonyos ragut csináltam tegnap!Isteni.Mindegy milyen húsból,csirkéből hama megvan!Elkezdtem mint a pörköltet csak kevesebb pirospaprikával,több lével,bele kockáztam s.répát,fehéret,borsót,aztán amikor minden puha lett,mint a főzeléket behabartam,de hígabbra hagyva,a habarásba tettem a tárkonyt.Intenzív az íze nem kell sok.Tarhonyával.Vagy cipóba merve!Én sertéshusiból csináltam,de ettem már vadból is.
3/7 anonim válasza:
Tojásleves,palacsinta
Karfiolleves,sajtos tészta
Borsóleves,rántott sajt,rizibizi,tartár,desszert carte dor diófagyi:P
Gulyásleves,töpörtyűspogácsa
Gyümölcsleves,tojásosnokedli,fejessaláta
Brokkolikrémleves,Sajtos baconos csikrekúp-petrezselymes burgival
Paradicsomleves,Rizseshús,ubival,desszert görögdinnye:P
4/7 anonim válasza:
Bocsi nem csikre akart lenni,hanem csirke XDD
5/7 anonim válasza:
Szia!
- gulyás leves, túrós vagy mákos tészta
A levest csak oda kell készíteni, aztán megfő magától :)
Ami még gyorsan elkészíthető: főzelék, pácolt sült hús (csak ízesíteni kell, be a sütőbe, a többi meg megy magától).
Üdv!
6/7 anonim válasza:
Nálunk krumplistészta lesz. Én annyira most nem kívánom, de a párom ezt szeretne:) (magamnak lehet kotyvasztok vmi főzeléket, azokat imádom:p)
7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm az ötleteket!Ma paprikás krumpli volt uborkasalátával.A fent leírtakból jó pár napra előre tudok tervezni ebédre!:D
2009. jún. 23. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!