Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Öreg tyúkból főztem levest....

Öreg tyúkból főztem levest. Kiránthatom a részeit utána, finom lesz úgy?

Figyelt kérdés
a tyúk egyben van, elég kicsi.
2012. ápr. 29. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Inkább süsd meg sütőben.
2012. ápr. 29. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:

Ne rántsd ki. esetleg, ahogy már írták inkább süsd át pl szalonnával megkenve pirosra, és a leveszöldségből csinálj vadasmártást hozzá zsemlegombóccal,vagy krumplikrokettel.

Tanult barátom szokta volt emlegetni, hogy egy rókáról csak egy bőrt lehet lehúzni, de tökéletesen igaza van.

a főtt tyúk csak főtt tyúk marad, ízét a levesben már kiadta.

2012. ápr. 29. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
A főtt, levesből kivett tyúkhúsból nagyon finom rántotthús készithető, ez az egyik kedvencem, bár ritkán csináljuk ! Kicsit szárazabb lesz, mint a nyershúsból, mi palacsintatésztába forgatva szoktuk leggyakrabban kirántani :)
2012. ápr. 29. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja és persze a "palacsintatészta" cukor nélküli
2012. ápr. 29. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

Főtt tyúkból NEM lehet jó rántott vagy sült húst készíteni

Nem csak száraz a hús,hanem ízetlen is. Ezen a palacsinta panír sem segít.

A főtt tyúkot megszokták tölteni,befűszerezni és úgy sütni meg a sütőben.

2012. ápr. 29. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nem csinálnék vele semmit hanem úgy ahogy van, jó puhára főzve finom paradicsomszósszal megenném!nyamm!
2012. ápr. 29. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok!

Én a csontosát benne hagynám a levesben (lábát, nyakát, belsőséget), a többit vagy kirántanám, vagy csak símán megsütném.


Én szeretem úgy is!

Aki nem szereti, az ne tegye, de ne mondja azt, hogy nem jó!!!!

2012. ápr. 30. 06:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát képzeljétek, nem tudom, milyen tyúk volt, de 5 órán át főtt a leves, és nem főtt meg benne :( és nem is lett olyan ízes a leves sem, mint szokott.
2012. ápr. 30. 09:41
 9/11 anonim ***** válasza:

van egy tippem. a vén tyúkot csontozd ki, dinsztelj hagymát, majd azon prítsd meg egy kicsit. közben főzz pár

keménytojást.

daráld le a hagymás húst, utána a főtt tojásokat. mustárral, borssal, majorannával, egy kis pirospaprikával, őrölt köménnyel fűszerezd (ízlés szerint) , ha száraznak találnád, kis tejföllel lehet lazítani.

fagyasztható is, bármikor ehető finom húspástétom lesz belőle.

friss, vagy pirított kenyérrel is finom.

2012. ápr. 30. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az összes választ, mind nagyon hasznos volt. Közben anyósom felvilágosított, hogy nem egyben kellett volna a fazékba raknom a tyúkot (de hát olyan kicsi volt, belefért volna 2x is :) ). Hát, mindig tanul az ember :)
2012. máj. 1. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!