Halrecept ami jó tésztához?
Szerintem végy elő egy db. tonhalat, vagy harcsát, akármit, ami nem szálkás. Daráld le, majd fűszerezd ízlésed szerint, kavard össze valami más alapkajával: pl. csirkemájjal, vagy főtt tojás sárgájával, vagy hasonló valamikkel, és töltsd meg vele a sütni való tésztát.
Ha a tésztát nem sütni, hanem főzni akarod, akkor rakd a főtt tészta tetejére.
Ha már a tészta-készítésnél sikerült kreatívnak lenned, szerintem ez sem fog kifogni rajtad.
Szálka-mentes a tonhal, ill. akár a szürke-harcsa, akár az afrikai harcsa. Ez utóbbiakban csak akkora szálkák vannak, hogy vaknak kell lennie annak, aki nem veszi észre.
Tehát bármely szálka nélküli halat kezded el feldolgozni, tekints rá úgy, mint bármely más húsra. Ugyanúgy kell sózni, fűszerezés saját ízlés lehet. Csak ettél már életedben halat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!