Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Halrecept ami jó tésztához?

Halrecept ami jó tésztához?

Figyelt kérdés
Nem rántott v lisztben sütött hanem valami érdekesebb? Milyen halal? Ha lehet ne túl drága hal legyen
2012. ápr. 28. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Tonhalas spagetti
2012. ápr. 28. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 28. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:
harcsapaprikás, kapros,túrós csuszával.(afrikai harcsából is lehet)
2012. ápr. 28. 18:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Félreértettetek. A tészta receptje megvan. Nemrég találtam ki. Csak kéne valami hal hozzá
2012. ápr. 28. 18:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem végy elő egy db. tonhalat, vagy harcsát, akármit, ami nem szálkás. Daráld le, majd fűszerezd ízlésed szerint, kavard össze valami más alapkajával: pl. csirkemájjal, vagy főtt tojás sárgájával, vagy hasonló valamikkel, és töltsd meg vele a sütni való tésztát.

Ha a tésztát nem sütni, hanem főzni akarod, akkor rakd a főtt tészta tetejére.

Ha már a tészta-készítésnél sikerült kreatívnak lenned, szerintem ez sem fog kifogni rajtad.

2012. ápr. 28. 20:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az öteletet. A baj az h a halhoz nem nagyon értek. A kreatívsággal nincs baj de jó lenne nem elrontani mert annak a macsak örülne :D
2012. ápr. 28. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Szálka-mentes a tonhal, ill. akár a szürke-harcsa, akár az afrikai harcsa. Ez utóbbiakban csak akkora szálkák vannak, hogy vaknak kell lennie annak, aki nem veszi észre.

Tehát bármely szálka nélküli halat kezded el feldolgozni, tekints rá úgy, mint bármely más húsra. Ugyanúgy kell sózni, fűszerezés saját ízlés lehet. Csak ettél már életedben halat!

2012. ápr. 28. 20:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Enni ettem de csinálni még csak azon a 2 módon amit a klrdlsben megemlítek. Azért enni és csinálni nem ugyan az.
2012. ápr. 28. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Erre a célra tökéletes a törpeharcsa is bár nem tudom hol tudnál venni .Tejfölösen kaprosan pörköltet csinálsz.Isteni.
2012. ápr. 29. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!