Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy "ragasztják" a marcipánt...

Hogy "ragasztják" a marcipánt a tésztához?

Figyelt kérdés
kell sütnöm egy sütit piskóta szerű lesz. alul piskóta középen tejszín felül piskóta és a tetejére kell tennem piros marcipánt. mitől marad ott? némi lekvárt kenjek rá? fontos mert aprósüti lesz belőle vagyis ilyen kockákra vágott szóval nem torta
2012. febr. 16. 12:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Vajkrémmel. Vaj+ porcukor. Lekvár nem jó megkezdi a marcipánt.
2012. febr. 16. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!