Lehet fura ötlet, de megpróbáljam? Milyen lenne?
Van lefagyasztva almaleves,amit pudingporral habartam. Arra gondoltam csinálok mákos gubát,és ennek a levével készíteném(tej is van benne)+ az almát is belekeverném a mákba.
Így spórolnék,és a leves is elfogyna!:)))
Na igen nálam alap hogy ételt nem dobunk ki,és próbálok mindent újra felhasználni!
Legutóbb például a krumplifőzeléket tettem rakott krumpliba,(jó tejfölös volt)de csináltam már lencsefőzelékből fasírtot.:)))
Biztosan nagyon finom (volt)!
:D
Egyébként nagyon örülök, hogy amint látom, nemcsak az én agyam jár arra, hogy kaját nem dobunk ki, és minden maradékot felhasználni.
Ez a főzelékből fasírozott dolog nagyon tetszik! :)))
anyag nem vész el, csak átalakul :)) én is mindent felhasználok, ami maradék, általában valamivé átalakítva.
persze vannak kivételek (netezés közben leég hagyma...)azt szívfájdalom nélkül kikaparom, és "tiszta lappal" kezdem újra:))
kedves kérdező, jót találtál ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!