Vadas mártáshoz mikor és hogyan kell a piritott cukrott tenni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 09:37
1/6 anonim válasza:
Elviekben külön készíted, felöntöd vízzel és a mártáshoz kevered, de én csalni szoktam, mikor a zöldséget pirítom, akkor szoktam megcukrozni és úgy pirítani (mint a borsólevesnél) és utána keverem bele a lisztet, majd azzal is kicsit pirítom. Nekem így is finom és nem kell annyi lábos :)
2/6 anonim válasza:
én serpenyőben karamellizálom a cukrot, felöntöm egy kis vízzel, és amikor turmixolom a zöldséget akkor adom hozzá.
3/6 anonim válasza:
Én nem szoktam bele cukrot tenni. csak ámulok és bámulok, hogy ilyen is van. Én is a zöldségre szórnám.
4/6 anonim válasza:
Pedig érdemes kipróbálni:)én az elősütött marhahúst együtt főzöm a zöldségekkel, utána már csak turmixolom/ a húst nem :))/ nem pirítom. tehát én azért karamellizálok külön egy kis cukrot.különleges zamatot ad
a vadasmártásnak a pirított cukor.
5/6 anonim válasza:
Én már akkor szoktam 2 szem kockacukrot beletenni, ha leturmixoltam a zöldség alapot és úgy érzem, hogy nem elég édes. Van amikor a sárgarépa elég édességet ad neki és ha cukrot tennék még bele, akkor túl édes lenne már.
6/6 anonim válasza:
Én akkor szoktam amikor már elkészült a mártás, 2 ek cukrot karamellizálok, hozzáöntöm a kis mustárral elkevert tejfölt és ezzel behabarom a szószt, majd beleteszem a megfőtt húst és összefőzöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!