Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csinálnak a piacon a...

Mit csinálnak a piacon a büfések a megmaradt kajával?

Figyelt kérdés
Itt a piacon van 3 nagy büfé du 4 kor arra járok, már zárnak, sehol egy vevő és legalább 3 vödör vagy 20 kg megmaradt kaját látok. Mit csinálnak vele? El szabad rakni eladásra másnapra? Vagy ki kell dobnia az egészet? Annyit meg se tud enni (vagy hatan vannak 1 műszakba)...???

2012. ápr. 20. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Lefagyasztják, és másnap kiadják.
2012. ápr. 20. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen végül is logikus megoldásnak tűnik...nem bukhat el minden nap annyi pénzt, csődbe is menne..?
2012. ápr. 20. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

remélem azért csak visznek ismert hajléktalannak,vagy egybe van öntve mint a mos.lék?

itt nálunk ami megmaradt az oviban kaja azt elviszi valaki a disznóinak meg a kutyáinak.

esetleg kutyamenhelyre? oda mindig kell a kaja.

2012. ápr. 20. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, nincs egybe öntve, ott aszalódnak a pultba a főzelékek és a rántott csirkék, a leges legutolsó pillanatba viszik be hátra. A vödröt csak a mennyiség érzékeltetésére írtam...
2012. ápr. 20. 20:24

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!