Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az egy hónapja lejárt főzőtejs...

Az egy hónapja lejárt főzőtejszín (hűtős) felhasználható még?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, ha végig hűtőben volt, és kibontva jó az illata és az állaga, szerintem nyugodtan használd fel. Én is találtam egyszer egy ilyet otthon és nem volt semmi baja.
2012. ápr. 20. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Vicces vagy. Még ha 2 napja járt volna le, érteném a kérdést. De így?

Figyu, te az 1 hónapja lejárt tejet megiszod?

2012. ápr. 20. 09:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha hűtőben volt,és nem pimpós a teteje,akkor nyugodtan felhasználhatod.
2012. ápr. 20. 09:51
 4/6 anonim válasza:
Megkockáztathatod, de én nem használnám. Nem olyan értékes valami, hogy megérjen egy ételmérgezést. Tejtermékeknél egy két nap elmegy, de egy hónap már túl sok szerintem.
2012. ápr. 20. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Teljes nyugalommal felhasználhatod, amennyiben UHT. tejszín. semmi baja az ég egy világon.

üdv-tejes-

2012. ápr. 20. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utolsóval értek egyet. Ha végig hűtőben volt, nem lett felbontva, akkor most felbontod, és megnézed, hogy színe, állaga éa íze megfelelő-e, és ha igen, akkor teljes nyugalommal elhasználhatod. Én is jártam már így.Érvénye ugyanúgy a tejfölre, sőtkefírre, joghurtra is. Messziről "ordít", he nem jó.
2012. ápr. 20. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!