Hogyan kell kenyérsütéskor a kenyeret megformázni?
Figyelt kérdés
Ezt a receptet szeretném megsütni. Engem csak a formázás érdekelne. A honlapon van egy részletes leírás ezzel kapcsolatban,de az nekem elég bonyolultnak tűnik, nincs valami egyszerűbb változat? Eddig csak zsömléket sütöttem,de ott ugye egyértelmű volt a kis "cipók" megformázása :)
2012. ápr. 19. 12:47
1/5 anonim válasza:
egyszerű. henger alakot formálsz belőle. és késsel ferdén csíkokat húzol bele.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell belőle kinyomkodni a levegőt, meg ilyenek? Kiveszem a dagasztóból, formázom, kelesztem és mehet sütőbe?
2012. ápr. 19. 13:12
3/5 anonim válasza:
tudtommal csak annyi, mint amit az első írt
4/5 anonim válasza:
én nem sütöttem még kenyeret, de tv-ből láttam, hogy így csinálják, késsel csíkokat húznak bele. :)
5/5 anonim válasza:
Én régebben sokat sütöttem, igaz a legtöbbet kenyérsütő gépben, szóval az nem számít. De volt, hogy sütőben, akkor csak simán betettem, nem csíkoztam be, bár így utólag belegondolva valszeg jobban átsült volna, ha becsíkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!