Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell kenyérsütéskor a...

Hogyan kell kenyérsütéskor a kenyeret megformázni?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a receptet szeretném megsütni. Engem csak a formázás érdekelne. A honlapon van egy részletes leírás ezzel kapcsolatban,de az nekem elég bonyolultnak tűnik, nincs valami egyszerűbb változat? Eddig csak zsömléket sütöttem,de ott ugye egyértelmű volt a kis "cipók" megformázása :)

2012. ápr. 19. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
egyszerű. henger alakot formálsz belőle. és késsel ferdén csíkokat húzol bele.
2012. ápr. 19. 13:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell belőle kinyomkodni a levegőt, meg ilyenek? Kiveszem a dagasztóból, formázom, kelesztem és mehet sütőbe?
2012. ápr. 19. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
tudtommal csak annyi, mint amit az első írt
2012. ápr. 19. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
én nem sütöttem még kenyeret, de tv-ből láttam, hogy így csinálják, késsel csíkokat húznak bele. :)
2012. ápr. 19. 13:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Én régebben sokat sütöttem, igaz a legtöbbet kenyérsütő gépben, szóval az nem számít. De volt, hogy sütőben, akkor csak simán betettem, nem csíkoztam be, bár így utólag belegondolva valszeg jobban átsült volna, ha becsíkozom.
2012. ápr. 19. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!