Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megformázni egy...

Hogyan tudnék megformázni egy pendrivet FAT16-ra?

Figyelt kérdés
Xbox classic-hoz kéne de ez most nem annyira lényeg. Valami progi esetleg? :D
2011. dec. 26. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Win 7?

Mert csak ha windows 7 akkor jo ez, tobbinel nem tom.

Szoval:

Bedugod a gepbe, es a gep felismeri (jobb esetben). Jobb gomb ra es formazas. Ott kivalasztod a FATot es a kotegmeret vagy nem tom mi az, azt meg 16kilobajtra, es formazas. Sztem a gyorsformazas is megteszi, de ha megsem, akkor vedd ki mellole a pipat. Jo jatekot!

2011. dec. 26. 10:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, Win7-em van de én nem igazán találok olyat, hogy 16kilobájt. csak 32 és 64 van. :( valami más megoldás? :S
2011. dec. 26. 10:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Amiről ti itt beszéltek - 16 kilobájt, 32 kilobájt - az a foglalási egység és semmi köze ahhoz, hogy FAT16 vahy FAT32 lesz-e a partíció. FAT16-ban is lehet 8-16 vagy 32 kilobájtos foglalási méret. Szerintem valami más progival próbáld, mert a FAT16 egy régi és nem használt formátum...
2011. dec. 26. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ohh, akkor ma is tanultam valamit (1. Vagyok)

De szerintem probald meg meg a sima FAT fajlrendszert is!

2011. dec. 26. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez már jobb ötlet. Próbáld meg sima FAT-ra egyéb ötletem nekem sincs...
2011. dec. 27. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!