Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet 2 partíciót...

Hogyan lehet 2 partíciót létrehozni és megformázni az Xp telepítésénél?

Figyelt kérdés
Amikor feltelepítem a Xp Sp3-at, akkor általában letörlök két partíciót: C-t(rendszer) és az E-t(játékok). Újból létre is hozom őket, eddig oké. De, ha megakarom formázni, akkor kiválasztom a C-t(mivel a rendszert arra akarom tenni), akkor megformázza, de nem megy vissza a menübe, hogy az E-t is megformázza, hanem elkezdi a rendszer telepítését. Ilyenkor nem tudom, mit kéne tennem, hogy az E is meglegyen. Ha valaki elmagyarázná megköszönném.
2010. okt. 17. 07:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor az E-t megformázod akkor, mikor már feltetted az operációs rendszert. (amúgy minek törlöd le és formázod meg, tehetnéd arra az adataidat, és akkor megmaradnának)
2010. okt. 17. 08:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Az E-t meg kell formáznom, mert valami frissítéssel volt gond még régebben és nem tudom a fájlokat letörölni.

Mindig ezt írja ki ha törölni akarom:

"Ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges.

A mappa módosításához forduljon engedélyért a következőhöz:

Administrators"

Pedig csak egy rendszergazda van megadva(én) és nincs több felhasználó beállítva.

2010. okt. 17. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert gondolom te nem így törlöd a C-t:

T>Enter>L

Ha így törlöd visszavisz a kezdéshez.

2010. okt. 19. 18:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem a törléssel van a gond, hanem a formázással. Mert, én mindkét meghajtót törlöm, de csak egyet tudok megformázni, mert miután megformázta a C-t, akkor nem lép vissza menübe, hanem egyből telepíti a rendszert és így az E-t nem tudom megformázni.
2010. okt. 21. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!