Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bográcsba hogy kell csinálni...

Bográcsba hogy kell csinálni a töltött káposztát?

Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Mint bármilyen másik edénybe. Alulra káposzta, füstölt hús, szalonna, rá sorban a betekert káposzta, viz, tetejét szintén be lehet boritani egész káposzta levelekkel, ha maradt, és szépen lassan főzni mennyiségtől függő ideig. Ha megfőtt "vékony" rántással összeforraljuk, és kész. Vannak helyek, ahol rántás nélkül készitik, de nekem igy finomabb.

Régi falusi lakodalom? Ott főztek igazán jó töltött káposztákat bográcsban. Most is számban érzem az izét. Neked is sikerülni fog, gondolom ha már bográcsról beszélünk nem keveset szeretnél főzni. Minél több fől egyszerre, annál finomabb.

2009. jún. 19. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Én szalonna és füstölt hús nélkül készítem, konzerv káposztából ,de teszek bele a hús minőségétől függően kb. 1 evőkanál kolbászzsírt.
2009. jún. 21. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!