Bográcsba hogy kell csinálni a töltött káposztát?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 15:07
1/2 anonim válasza:
Mint bármilyen másik edénybe. Alulra káposzta, füstölt hús, szalonna, rá sorban a betekert káposzta, viz, tetejét szintén be lehet boritani egész káposzta levelekkel, ha maradt, és szépen lassan főzni mennyiségtől függő ideig. Ha megfőtt "vékony" rántással összeforraljuk, és kész. Vannak helyek, ahol rántás nélkül készitik, de nekem igy finomabb.
Régi falusi lakodalom? Ott főztek igazán jó töltött káposztákat bográcsban. Most is számban érzem az izét. Neked is sikerülni fog, gondolom ha már bográcsról beszélünk nem keveset szeretnél főzni. Minél több fől egyszerre, annál finomabb.
2/2 anonim válasza:
Én szalonna és füstölt hús nélkül készítem, konzerv káposztából ,de teszek bele a hús minőségétől függően kb. 1 evőkanál kolbászzsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!