Kontakt grillel hogy tudok úgy húst grillezni, hogy nem szárad ki?
Figyelt kérdés
bepácolom, stb... és a csirkemell sem lesz zamatos és puha mert kiszárad. Erősre kell állítsam vagy gyengébbre a sütőt? Tippeket, bevált ötleteket kérek szépen.2009. jún. 18. 21:58
1/2 anonim válasza:
Grillezésnél, húsfajtától függetlenül egyrészt az nagyon fontos, hogy sózni csak közvetlenül a sütés előtt szabad! Előtte be kell pácolni, hogy az egész húst mindenhol jól érje az olaj, meg a só nélküli fűszerek, és legalább fél napot álljon a pácban. A másik nagyon fontos dolog, hogy lassan kell sütni, és akkor nem fog kiszáradni. Tehát erősre semmiképp ne állítsd.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, már ma kipróbálom!!!
2009. jún. 19. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!