Van itthon 20 db tojás és most néztem, hogy tegnap lejártak. De végig hűtőben volt tartva. Ugye még ehető?
Figyelt kérdés
Nem szívesen dobok ki 20 tojást...2012. ápr. 13. 19:09
11/12 anonim válasza:
A tojásnál az a szerencse, hogy biztosan tesztelhető, jó-e, vagy romlott. Van a vízbe tevős módszer, én azonban mindíg az orromra hallgatok, a szemem rossz, ha felütöd, biztosan kiderül, hogy jó-e, vagy rossz, mert nagyon kellemetlen szaga tud lenni, ha nem jó. Én az szoktam csinálni, ha már egy kicsit is más a szaga, nem használom fel.
12/12 anonim válasza:
Szerintem azonnal dobd ki . Hisz nyilván az egyik tojás látta mikor kell lejárnia, így szólt a többieknek is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!