Szerintetek ez így összeillik?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy főzési zseni, de amit kitaláltam:
baconba tekert virsli ( sajttal töltve) megsütve + kukorica sali. Azon gondolkoztam, hogy vajon illik-e mellé egy uvorka saláta, vagy a kukorica saláta mellé már sok lenne?:)
Nekem belefér az ízlésembe ( de nem akarom elrontani, azzal hogy "túllihegem")
Köszi a válaszokat!
2012. ápr. 13. 13:45
1/3 A kérdező kommentje:
bocsi *uborka
2012. ápr. 13. 13:46
2/3 anonim válasza:
Szerintem illik mellé a kukorica sali .. Én uborka saláta helyet inkább valamilyen kelt tésztás kis sós kifliket csinálnék,mert valaki szereti az ilyenek mellé a kenyér féléket ..
3/3 anonim válasza:
igen, de inkább kombináld össze a salátát. kukorica, uborkakocka, lilahagyma vagy más hagyma, majonézzel, vagy fokhagymás tejföllel.mustár, kecsap, bors is jó kiegészítő, és , ha esetleg van 1-1 paprika paradicsom is mehet bele apróra vágva. csak fantázia kérdése egy jó saláta. két külön saláta felesleges mellé.
egy legyen, de finom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!