Baricz Gergő és Kováts Vera összeillik szerinted?
Szerintem összeillenek, az a kis beszólás meg vicces volt, mintha már sok éve házasok lennének úgy jött ki:) Sok normális csaj szeretne Gergővel összejönni hidd el, talán neki van a most befutott x-faktorosok közül a legnagyobb rajongótábora aminek jelentős részét lányok teszik ki. Én személyesen is ismerem őt, ezért bármilyen meglepő is neked tudom, hogy ő a műsor előtt is nagyon népszerű volt a lányok körében. Sok csaj oda volt már akkor érte, hát még most... Vera meg azért nem egy tipikus bombázó, de neki sincs semmi gond se a kinézetével és a személyiségével sem (bár vele néhány rövid alkalmat kivéve nem tudtam beszélni így többnyire csak arra tudok építkezni amit a tv-be láttam).
Az utolsó kérdésedre válaszolva meg nem, ők azért vannak együtt mert szeretik egymást, pedig Gergő elég sok lány, Vera pedig elég sok fiú közül válogathatna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!