Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Baricz Gergő és Kováts Vera...

Baricz Gergő és Kováts Vera összeillik szerinted?

Figyelt kérdés
Ma láttam a fókuszban őket, és a kiscsaj nagyon idegesítően beszólt Gergőnek, én már megfojtottam volna. xD A Gergő meg azzal az érthetetlen böszédjévelxD meg azzal a bamba képével... na ő sem kellene egy normális csajnak sem, az is biztos. Csak azért vannak együtt mert másnak úgysem kellenének?:D
2012. márc. 8. 23:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem összeillenek, az a kis beszólás meg vicces volt, mintha már sok éve házasok lennének úgy jött ki:) Sok normális csaj szeretne Gergővel összejönni hidd el, talán neki van a most befutott x-faktorosok közül a legnagyobb rajongótábora aminek jelentős részét lányok teszik ki. Én személyesen is ismerem őt, ezért bármilyen meglepő is neked tudom, hogy ő a műsor előtt is nagyon népszerű volt a lányok körében. Sok csaj oda volt már akkor érte, hát még most... Vera meg azért nem egy tipikus bombázó, de neki sincs semmi gond se a kinézetével és a személyiségével sem (bár vele néhány rövid alkalmat kivéve nem tudtam beszélni így többnyire csak arra tudok építkezni amit a tv-be láttam).

Az utolsó kérdésedre válaszolva meg nem, ők azért vannak együtt mert szeretik egymást, pedig Gergő elég sok lány, Vera pedig elég sok fiú közül válogathatna:)

2012. márc. 9. 00:48
 2/3 anonim ***** válasza:
sztem cukik együtt, am meg azt nem hinném h másnak nem kellenének,biztos vok benne h jópár ember járna Verával meg Gergővel is:) akkor ezek szerint én nem vok normális mert én járnék GergővelxD
2012. márc. 9. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem senkinek semmi köze két ember párkapcsolatához... ők majd eldöntik, összeillenek-e, ennyi erővel az én párkapcsolatomat is kibeszélhetitek nyugodtan, mi összeillünk? nem ismertek ugyan, de ítélkezzetek fölöttünk... (nem a kérdezőnek, hanem azoknak szól, akik ezen csámcsognak.)
2012. ápr. 1. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!